This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  TMint Crew 2 years, 11 months ago.

Flora theme is content not working

  •  
    Participant

    Hi,

    There’s is no Flora category in this forum!

    I’ve placed this problem via email before.

    The blog content is disappearing from the Flora theme (http://benicemakeacake.com/), you can watch the problem here: https://www.youtube.com/watch?v=WuUeaHesZ58

    I’m using Chrome browser on OSX and also on Windows 8.1. I tested with 2 different users, with cache, and also without cache. Still doesn’t work.

    Please help me. It’s been almost a month with this problem.

     
    Keymaster

    Hi There,

    Thanks for waiting our response,really appreciate it.

    We are really work hard to check this issue, please be patient.

    I’ll inform to you if this problem fixed.

    Best
    TMint Crew

     
    Participant

    Did you find any solution for why our theme is behaving the way it is?
    Thanks!

     
    Keymaster

    Hi There,

    I can’t sure this problem. We use Chrome Browser in OSX no problem. Maybe you use other extension in your browser and influential.

    Best
    TMint Crew

     
    Participant

    Hi!

    The problem is gone. It is working now.

    I’m not sure about what changed and what was the problem. Maybe it was after the newest Chrome update, a couple of days ago?

    Anyway, it is working now. I hope the problem doesn’t come back, because i don’t know what it was.

    Thanks for following the problem Tmint!

    P.S. You’re admin in the blog, can you click “Leave the Blog”, please? Thanks!

     
    Keymaster

    Hi There,

    If you have other issue feel free ask a question in this forum.
    Done!,I have been “leave the blog” .

    Best

    TMint Crew

You must be logged in to reply to this topic.